FARO® QuantumS mérőkarok

3D MÉRŐKAROK - 6 VAGY 7 TENGELYES


A FARO® legújabb terméke tovább erősíti a gyártó elkötelezettségét a legmagasabb nemzetközi minőségi előírások mellett. A világ egyik legmegbízhatóbb ipari 3D mérő- és képalkotó rendszereit, konstrukciós BIM/CIM megoldásait, biztonsági alkalmazásait és 3D-s digitalizáló eszközeit szállító gyártó bemutatta legújabb termékét a FARO® QuantumS FaroArm® készüléket. Ez a következő generációs FaroArm® portfóliójának egyik hírnöke.

Az új FARO® Quantum mérőkarok az egyedüliek, amelyek megfelelnek a szigorú ISO 10360-12:2016 szabványnak. A FARO® cégnek ez nem volt elég, olyan mérőkarokat fejlesztettek ki, amelyek bármilyen szempontból is versenytárs nélküliek a piacon. Ezek a mérőkarok a legpontosabbak a világon, ugyanakkor a legkönnyebbek is, hogy a szkennelés se legyen fárasztó.

A Quantum mérőkarokhoz csatlakoztatható FARO® Blu lézer szkenner szintén új fejlesztés, műszaki adatai még a híres FARO® Edge HD szkennerétől is jobbak. A kék-lézeres technológiával a FARO® Blu szkenner másodpercenként akár 600.000 pont felvételére is képes, hogy csak egy paramétert említsünk. Az új Quantum mérőkarok két családot alkotnak, QuantumS és QuantumM néven, melyek csak a pontosság és az ár terén különböznek egymástól. Mindkét mérőkar család elérhető 6 és 7 tengelyes kivitelben, a mérési tartomány pedig 4 féle mérettel 1.5 métertől 4.0 méterig terjed.


Dokumentáció:
FARO® QuantumS részletes leírás (.pdf - angol nyelvű)
FARO® QuantumS részletes leírás (.pdf - magyar nyelvű)


Használhatóság:
A FARO® QuantumS irányítása egyszerű, köszönhetően a 20%-os súlycsökkentésnek. Az eszköz könnyen használható és gyorsan üzembe helyezhető, ugyanis a rendszernek nincs szüksége felfutási időre. Ez pedig nagyobb hatékonyságot jelent a mérések során, legyen szó a gyártásközi ellenőrzésekről, vagy a konstrukciótervezés során végzett mérésekről.

Hordozhatóság:
A FARO® QuantumS-nek nem jelent akadályt a folyamatos működtetés, ipari szintű vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, illetve cserélhető akkumulátorokkal. Így szabadon hordozható, az akkumulátorok pedig gyorsan és könnyedén cserélhetők.

“A FARO elkötelezett a megújulás és az ipari fejlesztések iránt. A vállalat célja, hogy minőségi és hatékony termékeivel vezesse az iparágat az újabb generációs megoldások felé.” – jelentette ki Joseph Arezone, Kereskedelmi Vezető. “Épp ezért fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket dobjunk piacra, melyek tükrözik elképzeléseinket és megfelelnek a legszigorúbb szabványi és törvényi előírásoknak, így az ISO 10360 – 12:2016-nak és az IEC 60068-2-nek. A mérőkarok felhasználóinak is fel kell ismernie, mennyire fontosak ezek a követelmények, és olyan termékeket kell vásárolniuk és alkalmazniuk, amelyek megfelelnek ezeknek a kihívást jelentő előírásoknak.”

A legfontosabb tulajdonságok, jellemzők:
 • Mérési tartományok: 1,5 - 2,5 - 3,5 - 4 m átmérőjű gömb
 • SPAT pontosság: 0,012 mm-től
 • Tartozékok: 3 és 6 mm-es egyedi tapintók csak a Quantumhoz, rögzítő talp, akkumulátor, kábelek, hordozó doboz, kalibrációs jegyzőkönyv, minőségi tanusítvány
 • AutoSleep funkció - a használaton kívüli alkatrészek kikapcsolása
 • Vezeték nélküli kapcsolat a számítógéppel: Bluetooth és WiFi
 • 8 ponton működő, gyors hőmérséklet-kompenzáció
 • 1 vagy 2 akkumulátorról is működtethető
 • Rendkívül alacsony tömeg
 • <<< FARO® Mérőkarok...

  FARO® Mérőkarok, mérőgépek

  Visszahívást kérek

  Cím
  1224 Budapest, Dózsa György út 105.
  Telefon
  +36-1-424-1705
  Nyitva tartás
  Hétfőtől-Péntekig 8-16h-ig
  Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk