FARO® 3D - Modellezés, dokumentálás


TÉRSZKENNEREK

Forradalmi műszaki újdonság a FARO®-tól!
Új korszak kezdődött a 3D lézer szkennelésben. Tapasztalja meg Ön is, mennyivel könnyebb és gyorsabb a nagy terek lézer szkenneres dokumentálása a FARO® új innovatív fejlesztésével! A Focus3D szkennerek a legkönnyebb és legkisebb térszkennerek a világon, négyszer könnyebbek és ötször kisebbek, mint a versenytársaik, ezen felül olcsóbbak is, mint elődeik.

FARO® Focus
térszkennerek

KÉZI LÉZER SZKENNEREK

Látványtervek valós időben, fél kézzel!
A Freestyle3D széria olyan egyedülálló ipari minőségű kézi szkennerekből áll, melyek lehetővé teszik a legbonyolultabb felületek, zárt terek és összetett környezetek beolvasását. Sokoldalú kialakításukkal, kis méretükel és könnyű súlyukkal rugalmasan alkalmazhatóak a szkennelési feladatok könnyű végrehajtásához, különösen a nehezen elérhető területeken vagy szűk helyeken.

FARO® Freestyle3D
kézi lézer szkennerek

FARO® SCENE3D LÉZER SZKENNER SZOFTVER

A FARO® Focus3D, és Freestyle3D lézer szkennerek által gyűjtött pontfelhők kezelésére!
A SCENE3D az automatikus tárgyfelismerő képességének köszönhetően könnyedén és hatékonyan dolgozza fel, illetve kezeli a beszkennelt adatokat. A Scene3D szoftverrel gyorsan készíthetünk jó mínőségű színes felvételeket.

FARO® SCENE3D
lézer szkenner szoftver

FARO® SCENE3D MEGOSZTOTT FELHŐ ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS

FARO® SCENE3D Webshare Cloud
Egy új, felhő alapú szolgáltatás a FARO®-tól, mely segítségével könnyen és nagy biztonsággal tudjuk megosztani a szkennelt adatainkat a világ bármely részén található partnerek felé az interneten keresztül.

FARO® SCENE Webshare Cloud
megosztott felhő alapú szolgáltatás

FARO® 3D APP CENTER

FARO® 3D letölthető alkalmazások gyűjteménye
Itt böngészhet, és letöltheti az egyes FARO® 3D alkalmazásokat arra az eszközre, amelyen Ön a kiválasztott alkalmazást használni szeretné. Rendelkezésre állnak azonnal használható, trial (ún. kipróbálási) verziók, és olyan alkalmazások is, amelyek használatára csak az alkalmazás árának előzetes kifizetését követően van lehetőségünk.

FARO® App Center
alkalmazás letöltő központ<<< Vissza a Főoldalra...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk